Du er landet på Højseng.dk, det helt rigtige sted at finde højseng. Vi har udvalgt de 7 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 7 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle højseng tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Magne Højseng

 • Dagens pris: 4619,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 6599.00, nu kun 4619,-.
  Du sparer 1980 kr. / 30 %
 • Fundet hos ILVA

Vores første anbefaling er “Magne Højseng” som lige nu er på tilbud hos ILVA.

Her er prisen sat ned med 30 % og kan altså fås for kun 4619,- – en besparelse på 1980 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Højseng, ekskl. madras og FSC Mix 70%.
– Snehvid lakeret mdf…

Se hos ILVA ❯❯

2: Flexa Classic Højseng

 • Dagens pris: 12944,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 16182.00, nu kun 12944,-.
  Du sparer 3238 kr. / 20 %
 • Fundet hos ILVA

Anden anbefaling har vi fundet hos ILVA, hvor du kan købe Flexa Classic Højseng til kun 12944,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Med Flexa Classic Casa-højsengen får du et sengemodul med integreret click-on-skrivebord.
Her er der altså tale om den perfekte seng til teenageren, som både gerne vil have plads til seng, skrivebord og overnattende venner.
Sengen er fremstillet af massiv…

Se hos ILVA ❯❯

3: Flexa White Højseng

 • Dagens pris: 8259,- kr.
 • Fundet hos ILVA

Næste anbefaling er “Flexa White Højseng”.

Dagens bedste tilbud på “Flexa White Højseng” har vi fundet hos ILVA hvor prisen lige nu er 8259,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Flexa White højsengen er en god løsning til børn, som har brug for plads til opbevaring under sengen.
Barnet kan også tilbringe hyggestunder under sengen.
Højsengen er modulopbygget og kan laves om til en enkeltseng eller en halvhøj seng ved at skifte ben…

Se hos ILVA ❯❯

4: Seaside Classic Højseng Fra Oliver Furniture

Produkt nummer 4 på vores “højseng-liste” er Seaside Classic Højseng Fra Oliver Furniture som du lige nu kan købe for 12999,- hos Stokværk

Forhandlerens beskrivelse:
Bemærk! Dette Er En Bestillingsvare, Så Leveringstiden Bliver Længere End De 1-3 Hverdage, Vi Ellers Garanterer.Generelt Kan Vi Dog Levere Hurtigt Fra Olivers Furniture, Men Send Venligst En Mail På [email protected] Og Få Nærmere Information.En Højseng G…

Se hos Stokværk ❯❯

5: Wood Højseng 90×200 Hvid Fra Oliver Furniture

Forhandlerens beskrivelse:
Bemærk! Dette Er En Bestillingsvare, Så Leveringstiden Bliver Længere End De 1-3 Hverdage, Vi Ellers Garanterer.Generelt Kan Vi Dog Levere Meget Hurtigt Fra Olivers Furniture, Men Send Venligst En Mail På [email protected] Og Få Nærmere Information.Wood H…

Se hos Stokværk ❯❯

6: Wood Højseng 90×200 Cm Hvid/eg Fra Oliver Furniture

Forhandlerens beskrivelse:
Bemærk! Dette Er En Bestillingsvare, Så Leveringstiden Bliver Længere End De 1-3 Hverdage, Vi Ellers Garanterer.Generelt Kan Vi Dog Levere Meget Hurtigt Fra Olivers Furniture, Men Send Venligst En Mail På [email protected] Og Få Nærmere Information.Wood H…

Se hos Stokværk ❯❯

7: Hoppekids – PREMIUM Højseng 90x200cm m. Skrå Stige – Hvid

 • Dagens pris: 4795,- kr.
 • Fundet hos Coolshop.dk
 • Mærke: Hoppekids

Sidste produkt på vores liste er Hoppekids – PREMIUM Højseng 90x200cm m. Skrå Stige – Hvid som vi har fundet til 4795,- hos Coolshop.dk.

Se hos Coolshop.dk ❯❯

Flere produkter.

De 7 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste højseng i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse højseng:

Dyreste Højseng på listen er Hoppekids ECO Luxury Højseng vinkelkombi m. flex. bund og 2 stk. Eco luxury madrasser fra Erling Christensen Møbler med en pris på 19144.00. Billigste udvalgte Højseng er Hylder til etageseng, højseng Snow white hvid – Manis-h som du kan købe for 548.00 hos Babyshower. Forskellen på de to priser er 18596 kr. – de 7 Højseng vi har fundet koster i gennemsnit 125035.43 kr.
Ovenstående Højseng data og priser er hentet fra 7 butikker (ILVA, Stokværk, Coolshop.dk, Babyshower, Erling Christensen Møbler, Mammashop.dk, Loukrudt). Alle Højseng tilbud er opdateret i dag 15-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Højseng guides:

Fandt du ikke det rigtige Højseng blandt de 7 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Højseng:

7 gode grunde til at investere i en højseng til børneværelset

Højsenge er blevet mere og mere populære – og med god grund. Der er nemlig utroligt mange fordele ved at investere i en højseng til børneværelset, som du måske ikke engang har overvejet.

Måske har tanken om en højseng til dit barn ikke engang strejfet dig. Hvis det er tilfældet, så er det bestemt en fejl. Der er nemlig utroligt mange fordele ved at investere i en højseng fremfor en seng, der står på gulvet.

Hvis du vil blive klogere på de forskellige grunde til, at du bør overveje en højseng til børneværelset, så kan du læse mere her, hvor du får 7 gode grunde til, at højsengen netop er det rigtige valg.

Et oplagt valgt til det lille værelse

En højseng er helt perfekt, hvis du for eksempel bor i en lille lejlighed, hvor der ikke nødvendigvis er oceaner af plads på værelserne. Selvom børnene ikke nødvendigvis altid vil være på værelserne, så er det nemlig vigtigt, at de har mulighed for at trække sig tilbage og stadig føle, at de har den plads, som de skal bruge.

En højseng giver lidt ekstra plads på børneværelset, så dit barn kan have alt det, som de skal bruge, også når pladsen er knap. Derfor er der mange, der vælger en højseng, hvis ikke de har et stort værelse til deres barn.

En højseng til børneværelset giver mere plads til leg på gulvet

En af de primære grunde til, at du skal købe en højseng til børneværelset er, at de giver mere plads til leg på gulvet. Når du hæver sengen, så vil du kun skulle finde plads til de fire ben og en stige, så barnet kan komme op og ned i sengen. Dermed får du altså meget mere gulvplads, som barnet kan lege på, præcis som det passer dem, da de nu også har den plads, hvor en normal seng ellers ville stå og fylde.

Få plads til flere møbler på børneværelset med en højseng

Det er ikke kun plads til leg, der bliver plads til på gulvet – det er i hvert fald ikke nødvendigvis det eneste, der bliver plads til.

Hvis du køber en højseng til børneværelset, så kan du også proppe andre ting og møbler ind under sengene, da det er oplagt at opbevare forskellige ting og sager derunder. Det kan for eksempel være et skrivebord eller en kommode.

Hvis du vælger at placere skrivebordet under højsengen, skal der selvfølgelig være plads til, at barnet kan sidde komfortabelt og i den rigtige højde under sengen, men hvis der blot er styr på dette, så vil det være utroligt hyggeligt at sidde inde i den lille hule og lave sine lektier.

Udnyt alt pladsen i værelset

Netop fordi du hæver sengen over gulvet, så udnytter du også alt pladsen i rummet. Typisk vil der nemlig være en masse plads op til loftet, der ikke bliver brugt på børneværelset. Da børn jo er mindre, vil de ikke kunne nå de ting, der bliver stillet op på hylder, der hænger på væggene – derfor er det noget der undgås.

Når du hæver sengen, kan du først og fremmest give plads der, hvor barnet kan nå og gerne vil være, men du kan samtidig give barnet mulighed for at nå hylder, der hænger længere oppe. På den måde udnyttes pladsen i værelset altså optimalt på alle måder med en højseng.

En højseng giver mulighed for at bygge en hyggelig hule

Pladsen på gulvet, hvor barnet nu har mulighed for at lege lige så meget som de har lyst til, behøver dog ikke at gå i ét med resten af gulvpladsen på værelset. Faktisk er det oplagt at give barnet mulighed for at lave en hyggelig hule inde bag nogle tæpper eller andet, der kan lukke af indtil rummet under sengen.

Huler er utroligt hyggelige, og det kan give barnet et sted, hvor de føler sig absolut trygge, og hvor de kan være helt sig selv. Det er særligt en fordel, hvis de har søskende, da børn også har brug for at trække sig en gang imellem.

Selve sengen bliver mere privat

En højseng er mere privat end en almindelig seng. Derfor kan det være det helt rigtige valg, hvis du for eksempel har flere børn, da det giver det enkelte barn mulighed for at trække sig en smule uden nødvendigvis at lukke døren ind til værelset.

Oppe i højsengen vil der også næsten være en smule hulefornemmelse, og langt de fleste børn hygger sig utroligt meget, når de får lov til at sidde i den øverste køje og bare være dem selv.

Du får mulighed for at give barnet sjovt tilbehør på værelset

En højseng giver mulighed for en masse sjove tilføjelser til værelset, som det ikke giver mening at have, hvis ikke du har højsengen.

For eksempel vil der altid være den typisk stige, som mange børn er glade for. De synes det er sjovt at klatre op og ned ad stigen, og dermed har du allerede en smule underholdningsværdi i den.

Derudover er der også nogle højsenge, der kommer med en rutsjebane, eller hvor det er muligt at købe en rutsjebane med til højsengen. Det gør det utroligt sjovt for barnet at komme ud ad sengen om morgenen. Dog kræver det selvfølgelig en smule mere plads, da den jo fylder mere end den almindelige stige.

Tre udmærkede grunde til at købe højsenge online

Aldrig udsolgt på internettet

Når du tager ned til butikken for at slå til på deres tilbud på højsenge er det altid lidt af et sats. Har tilbuddet været for godt og der er blevet udsolgt? Den sats behøver du ikke tage når du handler online. Her kan du se om der er udsolgt eller ej, inden du bruger 20 minutter på at komme ned til butikken.

Og selv hvis der er udsolgt? Så er der som regel minimum 3 butikker mere der stadig har højsenge på lager og gerne sender den til dig.

Du har fred og ro når du shopper højsenge

Skrigende babyer i køen.

Teenagere der hører høj musik på deres telefoner. Gamle damer der skubber og maser.

Reklamer hvert andet minut over storcentrets højtalere. Lyder det som noget man har lyst til at tage del i? Nej vel? Men sådan er det når man køber sin højseng i en butik. Når du kigger efter højsenge online kan du til gengæld gøre det i god ro og mag ved din computer, uden at blive forstyrret.

Du kan handle højsenge når du har tid

Fysiske butikker har åbningstider mans skal indordne sig under. Ville du gerne være hjemme med familien her til aften? Bare ærgerligt, du skal nå at handle inden kl.

21.

Familiebesøg i weekenden? Ja, men først efter du har brugt en time på at stå i kø med resten af byen til centrets weekedshopping.

Alternativet er selvfølgeligt at du køber din højseng online, på et tidspunkt når du har tid.

Ud over højseng.dk driver vi også siden juniordyne.dk – prøv at giv den et besøg hvis du vil.

Måske kan du også lide:

Her på Højseng.dk skriver vi ikke kun om Højseng – faktisk har vi rigtig mange gode guides.

Måske du vil synes om disse: