Du er landet på Højseng.dk, det helt rigtige sted at finde Konges Sløjd juniorsengetøj. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Konges Sløjd juniorsengetøj tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Konges Sløjd juniorsengetøj, Léviter Extraordinaire

  • Mærke: Konges Sløjd

Vores første anbefaling er “Konges Sløjd juniorsengetøj, Léviter Extraordinaire” som er vores bedste anbefaling

Forhandlerens beskrivelse:
Eksklusivt og lækkert blødt sengetøj i juniorstørrelse fra Konges Sløjd med det flotte print Léviter Extraordinaire. Sengetøjet er lavet i 100% økologisk bomuld, og der medfølger en smuk pose i samme stof.
Dynebetrækket lukkes med lynlås. Sengetøjet kan v…

Tjek bedste pris ❯❯

2: Konges Sløjd Juniorsengetøj, Fleur De Glace

  • Mærke: Konges Sløjd

Sidste produkt på vores liste er Konges Sløjd Juniorsengetøj, Fleur De Glace som vi har fundet til 549,- hos Naturebaby.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Eksklusivt og lækkert blødt sengetøj i juniorstørrelse fra Konges Sløjd med det smukke print Fleu de Glace. Sengetøjet er lavet i 100% økologisk bomuld, og der medfølger en smuk pose i samme stof.
Dynebetrækket lukkes med lynlås. Sengetøjet kan vaskes i m…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Konges Sløjd Juniorsengetøj på listen er Konges Sløjd juniorsengetøj, Léviter Extraordinaire fra Naturebaby.dk med en pris på 549.00. Billigste udvalgte Juniorsengetøj er Konges Sløjd juniorsengetøj, Léviter Extraordinaire som du kan købe for 549.00 hos Naturebaby.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Konges Sløjd Juniorsengetøj data og priser er hentet fra 1 butikker (Naturebaby.dk). Alle Konges Sløjd Juniorsengetøj tilbud er opdateret i dag 02-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Juniorsengetøj guides:

Fandt du ikke det rigtige Juniorsengetøj blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Juniorsengetøj: