Bedste Leander Juniorseng: Se top 9 (opdateret maj 2022)

Højseng.dk » Alle guides » Juniorseng » Leander Juniorseng

Du er landet på Højseng.dk, det helt rigtige sted at finde Leander juniorseng. Vi har udvalgt de 9 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 9 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Leander juniorseng tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Leander Classic Sengehest til Juniorseng - Hvid - OneSize - Leander Tilbehør

4: Leander Classic Sengehest til Juniorseng – Hvid – OneSize – Leander Tilbehør

Bedste pris: 1149.00 hos Kids world.dk

Leander Sengehest Hvid. Sengehesten passer til Leander Juniorsengen. Dette er en ny model med 2 vandrette bjælke. Leander Sengehesten er beregnet til barnet, der over uroligt og drejer meget i søvne. Sengehesten giver nemlig ekstra støtte og sikkerhed for… læs mere hos Kids world.dk >>

Dyreste Leander Juniorseng på listen er Leander tremme- og juniorseng – Classic – Grå fra Coop.dk med en pris på 7799.00. Billigste udvalgte Juniorseng er Leander Classic Sengehest til Juniorseng – Whitewash – OneSize – Leander Tilbehør som du kan købe for 1149.00 hos Babysam.dk. Forskellen på de to priser er 6650 kr. – de 9 Leander Juniorseng vi har fundet koster i gennemsnit 4104.56 kr.
Ovenstående Leander Juniorseng data og priser er hentet fra 6 butikker (Babysam.dk, Kids world.dk, Mammashop.dk, Coop.dk, KÆRE BØRN, Kids world). Alle Leander Juniorseng tilbud er opdateret i dag 28-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Juniorseng guides:

Fandt du ikke det rigtige Juniorseng blandt de 9 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Juniorseng:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Højseng.dk

Mere med Leander:

Er du vild med Leander, men Juniorseng var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Leander: