Du er landet på Højseng.dk, det helt rigtige sted at finde Paw Patrol juniorseng. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Paw Patrol juniorseng tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Paw Patrol juniorseng med madras

  • Franchise: Paw Patrol

Vores første anbefaling er “Paw Patrol juniorseng med madras” som er vores bedste anbefaling

Forhandlerens beskrivelse:
Flot juniorseng med dine yndlingsheltehunde fra Paw Patrol. Sengen er i stål konstruktion med MDF gavle Der medfølger madras og betræk som måler 140 x 70 x 9 cm…

Tjek bedste pris ❯❯

2: Paw Patrol juniorseng u. madras

  • Franchise: Paw Patrol

Sidste produkt på vores liste er Paw Patrol juniorseng u. madras som vi har fundet til 999,- hos Eurotoys.

Forhandlerens beskrivelse:
Flot juniorseng med dine yndlingsheltehunde fra Paw Patrol. Sengen er i stål konstruktion med MDF gavle.
Sengen leveres uden madras.
Passer til madrasmål 140 x 70 cm….

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Paw Patrol Juniorseng på listen er Paw Patrol juniorseng med madras fra Eurotoys med en pris på 1299.00. Billigste udvalgte Juniorseng er Paw Patrol juniorseng u. madras som du kan købe for 999.00 hos Eurotoys. Forskellen på de to priser er 300 kr.
Ovenstående Paw Patrol Juniorseng data og priser er hentet fra 1 butikker (Eurotoys). Alle Paw Patrol Juniorseng tilbud er opdateret i dag 02-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Juniorseng guides:

Fandt du ikke det rigtige Juniorseng blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Juniorseng: